- Mental Coach -

Mensen motiveren, doelgerichter maken en helpen weer eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. De 'glimmertjes' weer in de ogen laten komen!

Te gestrest, te moe, te druk, ‘t komt nu niet uit… Zo ongeveer de smoesjes die iedereen weleens gebruikt om iets waar we tegenop zien, niet te doen. Maar wetenschappelijk onderzoek toont aan dat hierachter een complex samenspel van psychologische, chemische en neurologische factoren schuil gaat. Als deze factoren gezamenlijk worden geprikkeld, dan maken ze het een mens onmogelijk om veranderingen in hun leven door te voeren.

Een mental coach weet deze blokkades te doorbreken en zo de weg naar verandering open te zetten. Gedrag veranderen door het snijvlak van het onbewuste en bewuste op te zoeken. Maak de noodzaak van gedragsverandering groter en zet jezelf in beweging, in de richting van een evenwichtiger, vitaler leven.

Wees, om groot te zijn, geheel: Maak niets wat jouw is, Groter of tot niets Wees al in alles. Leg zoveel je bent In ’t minste wat je doet.

(Fernando Pessoa/Ricardo Reis)

logo_icon